Kafeteria

Vår kafeteria er åpen hele året, med et unntak av korte perioder i lav sesong.

Åpningstider varierer litt etter sesongen.

Vi er meget stolt av vårt kjøkken her på huset. Vi legger vår ære i å lage maten etter gode gamle tradisjoner. Her males kjøtt, her kokes kraftbein osv. slik at våre karbonader, kjøttkaker, steker og sauser har vårt eget preg, og smaker hjemmelaget og godt.

Vilt er en av våre spesialiteter. Elg som filet, stek eller karbonade smaker godt.

Hele sommeren fra 1 mai til 1 oktober,  serverer vi vår anerkjente, gode heimelaga rømmergraut.

Vi vil også nevne at du i vår kafeteria kan kjøpe nystekte brød og diverse kiosk varer

Pøbben Sjenkestugu

Puben består av to hus som henger sammen. Skjenkestugu og Medalstugu.

Medalstugu er en gammel liten stue, som kan benyttes til mindre grupper og selskaper til bespisning og lignende.

Begge disse husene er gamle trivelige tømmerstuer bygget på 1700/1800 tallet som vi har flyttet hit.

Disse stuene innehar en herlig atmosfære og skaper sin egenartede stemning.

Peisstugu

Med trivelige tømmervegger og en hyggelig atmosfære bygget på 1800 tallet.

Dette er et godt sted å slappe av etter fjellturen eller skituren. Benyttes mye til selskaper og kurs

Her kan du nyte noe godt å drikke se på tv, eller bare hygge deg foran peisen.

Hvis du kommer her sammen med en gruppe er stuene selvfølgelig til disposisjon.

Sal

 

Salen benyttes til alle større arrangement.

Her kan det dekkes og tilpasses etter behov ved de forskjellige arrangement.

Salen blir ofte benyttet til kurs, selskap, offentlige tilstelninger, intimkonserter m.m.

På det meste har vi dekket på til 120 stk i dette lokalet.

Solrik terrasse

Vår terrasse er stor og luftig, og har mange sitteplasser.
Her kan man nyte solen hele dagen. 

Her er det god plass til både tobente og firbente.

Lavvo

 

Vår lavvo er bygget i to trinn. Den gamle delen er en orginal lavvo hvor man sitter på benker rundt en bålplass midt i rommet.

Den ”nye” delen av lavoen er en gammel tømmerstue som er bygget inntil den gamle delen.

Her er det laget bord og krakker rundt en grue sånn at man kan servere enkle måltider.